Q&A

Ofte stillede spørgsmål

Er det dyrt at tage på skisæson?

Det behøver ikke være dyrt at være på sæson. Det er utrolig meget op til dig selv og dine egne ønsker og behov. Spiser du ude hver dag og bruger massere af penge på afterski kan pengepungen hurtigt blive tom. Men hvis du ligger et budget og får dine penge til at række langt behøver du ikke bruge mange penge om dagen. Der er naturligvis nogen essentielle ting, som er væsentlige for din skisæson. Du skal blandt andet investere i ski, skistøvler, overtøj osv. Disse er dog engangsbeløb, som holder i lang tid når de er betalt.

Hvilket land skal jeg tage på skisæson i?

På siden har vi lavet en stor guide til valg af det rette land under: skiområder.

Hvilket udstyr skal jeg have med på sæson?

Skistøvler er det vigtigeste. Find nogen gode nogen der passer godt til din fod. Det er en rigtig god ide at investere i egne ski eller snowboard. og herudover skal du have en masse skitøj, som indebærer: skiundertøj, skistrømper, forskellige lag, skijakke og skibukser.

Hvor god skal man være til at stå på ski for at tage på sæson?

Som udgangspunkt skal du ikke være specielt øvet. Selv nybegyndere kan få meget ud af deres sæson. Det vigtigeste er bare at du er passioneret omkring skisporten.

Hvad kan jeg arbejde med på en skisæson?

Du kan bl.a arbejde på restaurant, som skiinstruktør, på skianlæggene eller som guide. Der er massere af muligheder.

Kan jeg tage på sæson uden at arbejde?

I princippet kan du godt tage på sæson uden at arbejde. Hvis du har sparet en Sustanon 250 cycle for sale del penge sammen og gerne vil stå så meget på ski som muligt er dette en mulighed. Flere og flere sæsongængere benytter sig af dette hvert år.